About me

Mijn Verhaal

Meer dan 12 jaar geleden, in de prime time van YouTube, raakte ik geïnspireerd mijn eerste make-up pallets aan te schaffen. Iedereen die bij mij op bezoek kwam vroeg ik model te zitten zodat ik looks die ik was tegengekomen kon namaken. De passie voor make-up begon hier. Niet veel later begon ik bij mijn eerste baan in de cosmetica.

Na professioneel te zijn opgeleid begon voor mijn gevoel de carrière als make-up artist pas echt. Fashion shows, fotoshoots, commercials, tv producties maar ook retail heb ik mogen toevoegen aan mijn portfolio. Mooie ervaringen waar ik veel van heb geleerd.

In mijn tijd als make-up artist heb ik meerdere trainingen mogen volgen van high end cosmetica merken. Deze trainingen hebben mij nieuwe technieken geleerd maar deze hebben mij ook geïnspireerd om een carrière na te volgen als educator.

Na meerdere trainingen en masterclasses te hebben gegeven voor een cosmetica merk, ben ik gevraagd om als docent aan de gang te gaan op een school voor Allround make-up artists. Dit heb ik met veel liefde en passie een aantal jaar gedaan.

Na meerdere semesters daar te hebben gedraaid merkte ik dat ik behoefte had om meer van mijn eigen kennis te delen. Dit is dan ook het begin geworden van de Danny J Make-up Academy.

Jaren ervaring
0 +
Gelukkige klanten
0 +
Klassen lesgegeven
0